Pedicure

Vakkundige pedicure in Haarlem

Pedicurebehandeling (45 min) € 45,-
Voeten desinfecteren, nagels knippen, eelt verwijderen, eventueel verwijderen van een likdoorn of ingroeiende teennagel behandelen, nagels mechanisch polijsten, eelt mechanisch vijlen, reinigen nagelomgeving, insmeren van de voeten met een verzorgende crème.
Reserveren

Deelbehandelingen
Likdoorn behandeling € 15,-
De pedicure kan de likdoorn vakkundig verwijderen. Als dit regelmatig gebeurt door middel van snijden, frezen en drukvrij leggen, kan de likdoorn op den duur kleiner worden en zelfs verdwijnen mits de oorzaak wordt opgeheven.
Reserveren – € 15,00

Eelt verwijderen behandeling € 15,-
Eelt verwijderen wordt door middel van snijden en frezen gedaan. Dit is absoluut pijnloos, het gaat immers om dode huidcellen waar geen zenuwen in zitten. Regelmatige behandeling helpt problemen als likdoorns en kloven te voorkomen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende crème. Deze houdt de huid zacht en soepel.
Reserveren – € 15,00

Ingroeiende Teennagel behandeling € 15,-
Een ingroeiende nagel kan over het algemeen goed behandeld worden. Wij kunnen de nagel pijnvrij maken door het eelt uit de nagelplooi te verwijderen, de zijkant van de nagel af te vlakken en de nagel drukvrij te leggen.
Reserveren – € 15,00

Wratbehandeling met Cryotherapie € 15,-
Cryotherapie is een nieuwe methode om snel en pijnloos wratten te verwijderen. Middels een zeer dunne stift wordt diep gekoelde stikstof in het wratweefsel gespoten en verdwijnt de wrat na verloop van tijd. Afhankelijk van de grootte en de diepte van de wrat zijn meerdere behandelingen nodig.
Reserveren – € 15,00

Lakken teennagels € 17,50
Reserveren – € 17,50

Vakkundige pedicure(s), lid van de branche-organisatie pro-voet

Onze pedicure is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag