Mesotherapie

Mesotherapie no-needle (ultrasoon) met mesoserum, is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert en de strijd aangaat met rimpeltjes. Deze methode wordt gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. De werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door de rimpels van binnenuit op te vullen. De resultaten zijn veelal verbluffend.

Wat is Fusion Mesotherapy®?
Fusion Mesotherapy® is een efficiënte en uiterst veilige behandeling tegen huidveroudering en verslapping. Mesotherapie brengt het hyaluronzuur-gehalte weer op peil, zodat de huid weer stevig wordt en rimpels worden gecorrigeerd. Omdat het gaat om het toedienen van lichaamseigen hyaluronzuur is het één van de meest natuurlijke anti-ageing methodes.

De behandeling bestaat uit het insluizen van werkstoffen zoals hyaluronzuur en vitamines door middel van radiofrequentie. De combinatie waarin de stoffen gebruikt worden is zo gekozen dat deze uw huid kracht geven om zichzelf te vernieuwen en te verjongen. Het verouderingsproces kunnen we niet stilzetten, maar we kunnen het wel vertragen.

Fusion Mesotherapy is een nieuw concept in niet-invasieve esthetische behandelingen, een nieuwe benadering in de mesotherapie.

Advies
Onze schoonheidsspecialistes adviseren, na een probleem- en huidanalyse, of Mesotherapie voor u de meest geschikte behandeling is.

De behandeling is onder meer geschikt voor:
– (frons) rimpels
– rimpels onder de ogen
– rimpels rond de mond
– huid van de kaaklijn
– huidverjonging / huidverstrakking
– onzuivere huid
– volume-verlies van de huid


Reserveren Mesofusion behandeling € 75,- (+/- 45 min)

Kuur-behandeling € 315,- (5 behandelingen)
De behandeling kan ook in kuurverband worden gegeven. Een kuurbehandeling bestaat uit 5 behandelingen die 1 maal per week gegeven worden. Na de kuur vindt er een evaluatie-gesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt gekeken in welke mate er verbetering van de klachten opgetreden is. Aan de hand hiervan kan het behandelplan aangepast worden of kan er een verzorgingsplan opgesteld worden. Reserveren – Mesotherapie Essential kuur 5x – € 315,-